Supporters participatie

Supportersacties, op verplaatsing met de bus, OH-elles...

Supporters participatie

Berichtdoor Will » wo 22 okt 2014, 19:57

In Extra Time werd deze week uitvoerig nagekaart over de onlusten tijdens Standard-Zulte Waregem en de situatie in Genk. Daar zijn de supporters het ook niet eens met de beslissingen van het bestuur. De supporters van Antwerp reageren onthutst over de berichtgeving in het praatprogramma.

Volgens hen worden de supporters steeds in een hoekje geduwd. Ze reageren via een uitgebreide open brief. "Het moet me van het hart dat er te makkelijk met termen als ‘hooliganisme’ en – godbetert – ‘supportersparticipatie’ gegoocheld werd. We spreken van hooliganisme wanneer het gaat over geweld om het geweld. Was dat het geval? Allicht niet, want ook de bestuurder in kwestie werd boter op het hoofd verweten. Ander verhaal dus."

De fans zijn het beu dat er in België geen echte supportersparticipatie is en steunen de aanhang van Genk en Standard. "En is (supporters)participatie niet een tikje meer dan een micro onder je neus krijgen zonder dat er echt naar je geluisterd wordt? Als je enkel goed bent om te consumeren? En mag die nieuwe algemeen directeur je trouwens zomaar eventjes gauw verwijten geen echte supporter te zijn? Zou hij met al zijn ervaring en verstand niet beter moeten weten? De fans van Standard en Genk verdienen beter dan wat ze maandag naar het hoofd geslingerd kregen."

Meer: http://www.voetbalkrant.com/nl/nieuws/l ... z3GtxaHfBH
Avatar gebruiker
Will
Peetvader
 
Berichten: 3186
Geregistreerd: ma 14 apr 2014, 13:15
Supportersclub: den dreef
waarschuwingen: 2

Keer terug naar Supporters/clubs/acties

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 4 gasten


"like" ons op Facebook!