Nieuwe moderator gezocht

Wijzigingen aan het forum, vragen ivm het forum

Nieuwe moderator gezocht

Berichtdoor admin » wo 08 jul 2020, 12:48

Liefste OHLforum lid, we zoeken een vervanger voor Rbellion die het laatste seizoen geen tijd meer had om nog te modereren. Heb je zelf zin, of wil je iemand voordragen, laat het hier dan weten.

Wat wordt er verwacht? Topics die in het verkeerder forum onderdeel geopend werden, verplaatsen. Volledige off-topic discussies, naar een beter topic onderwerp verhuizen, of desnoods afsplitsen naar een nieuw topic (zonder daarom elk grapje of elk bericht dat even een ander onderwerp belicht, te gaan verplaatsen, het gaat vooral over wanneer een off-topic discussie de rest van het topic gaat domineren). Dubbele berichten verwijderen. Ruzies ontmijnen, desnoods tijdelijk een topic sluiten. De admin verwittigen indien er echt iets niet door de beugel kan (beledigingen etc), in zulk geval het bericht in kwestie niet verwijderen, maar verplaatsen naar het topic voor waarschuwingen en bans. Lees zeker eerst nog eens de forumregels om te weten wanneer in te grijpen. In eerste instantie mag de leidraad zijn om te "leven en laten leven", maar als er overdreven wordt moet er ingegrepen worden.

Zelf zin, of denk je dat een bepaald forumlid geknipt zou zijn? Best een trouwe volger van het forum, die zich doorgaans neutraal op stelt maar toch mondig genoeg is om in te grijpen en tussenbeide te komen wanneer nodig. Wie het forum wat volgt, kan ook wel inschatten hoe vaak er moet ingegrepen worden (zowel betreffende opkuiswerk, als ontmijningsdienst).
Avatar gebruiker
admin
 
Berichten: 296
Geregistreerd: ma 14 apr 2014, 03:53

Keer terug naar Forum

Wie is er online

Gebruikers op dit forum: Geen geregistreerde gebruikers. en 1 gast


"like" ons op Facebook!